April, zo stil…

Hallo allemaal!

April doet wat ie wil en terwijl ik aan dit blog begon kwam de hagel naar beneden en waaide het lekker. Storm, daar kan ik van genieten, het blaast alles zo lekker schoon :).  Het blaast de muizenissen uit het hoofd maar vooral blaast het de energie op aarde. Het oude word door de wind verspreid waardoor het kan transformeren en nieuwe energie wordt aangevoerd. Na een storm ruikt het ook altijd zo lekker fris of ben ik de enige die dit opmerkt?

Afijn vandaag is het rustiger in de atmosfeer, is het stiller. Zo ook in mijn hoofd, er zijn niet veel woorden. Steeds meer stroomt het leven als vanzelf, gebeurt er van alles en niets tegelijk. Daarom geen uitgebreid verhaal, er is nu niets te delen met woorden. Echter de stilte waarin de stem van de ziel, de stem van het hart veel duidelijker wordt en zo tot je kan spreken… die stilte deel ik graag met jullie… <3.

Wil je dat een keer ervaren, een stilte sessie, samen stil zijn, jij en ik?  Neem dan even contact op want je bent van harte welkom. Kom en ervaar jouw eigen stilte, ontdek wat daar allemaal aanwezig is… 🙂

EN VERDER…

Maansverduistering
Wat op 17 maart begon met de zonsverduistering zal eindigen op 4 april komt met een totale maansverduistering, deze wordt ook wel bloedmaan genoemd en staat voor een keuze moment. De verduistering zal bij ons niet zichtbaar zijn maar de energie wel voelbaar!  Zon en maan verduisteringen spelen over het algemeen een rol bij drastische en/of ingrijpende veranderingen. Dus voel jij je de laatste paar weken ‘anders’ meer emotioneel, onverklaarbaar, of juist bruisender dan anders?  Dat kan een gevolg zijn van deze krachtige fase tussen de verduisteringen want alles wat jou niet meer dient wordt naar de oppervlakte gebracht zodat het uit je systeem te kan gaan. Komen oude dingen nog een keer voorbij? Kijk ernaar en laat het gaan.  Veel horoscopen geven astrologische achtergrond informatie dus lees evt. hier meer over de maandhoroscoop voor april of klik hier voor een artikel van Petra Stam..

Jeff Foster
Op 26 april komt Jeff Foster naar Nederland in de Vrije School in Zeist. ‘How change and healing can happen when you get out of the way…’ Klik hier voor meer informatie.

Maandaanbieding;
Ook zo’n behoefte aan een ZEN-momentje??? In april krijg je 20% korting op een heerlijke massage rug-schouder-nek massage dus maak een afspraak zodat je er alvast naar toe kunt leven!
En kijk eens op de aanbiedingen pagina van de website. Naast de vaste aanbiedingen zijn er namelijk ook wel eens interessante week of dagaanbiedingen!

Ook deze maand weer vele mooie, boeiende en gevarieerde dingen om te delen;
The Ego is a PDF file, kort filmpje (+ 8 min) van  Shunyamurti van de Sat Yoga Institute, waarin hij zijn visie in heldere beeldspraak geeft over het ego en wat je kunt doen om boeddha te worden.
• Veel mensen weten wel dat er zoiets is als een aura maar ze ook zien? Dat is voor velen een ander verhaal.  Hier een kort filmpje met tips hoe je aura’s kunt (leren) zien!
• Al eerder gedeeld maar het blijft zo mooi.. Luister (en zie de mooie beelden) naar Nahko Bear & Medicine for the People met het nummer Aloha Ke Akua (incl. lyrics).
• Bentinho Massaro deelt hier zijn visie op pijn, niet alleen op chronische pijn. Wat heeft pijn jou nog te vertellen? Interessant!
• Meditatie, door velen als lastig betiteld is eigenlijk heel eenvoudig..! Dit is een leuk artikeltje met uitleg van Peter Russel (via de webite van Echart Tolle); How to meditate without even trying.
• Ook Harvard University houd zich nu bezig met onze ‘binnenaarde’  want: There may be an ancient earth in our Earth’, lees hier meer!

WAT STAAT ER IN DE PRAKTIJK AGENDA? 
• Op dinsdag 14 april is er weer een open meditatie avond. Zin om te komen en in een groepje te mediteren? Je bent van harte welkom en we starten om 19.30 uur! Klik hier voor meer informatie.
• Alleen op afspraak kun je de Kundalini Healing volgen. Echt een aanrader voor iedereen die vanuit eigen kracht wil leven! Klik hier voor meer informatie.
• Ook op afspraak kun je de Meditatie training volgen. Dit kan één-op-één of met een klein groepje. Super om te ‘leren’ mediteren om dichter bij jeZelf te komen! Klik hier voor meer informatie.
• Op verzoek is altijd een meditatie en/of deeksha ochtend/middag/avond te organiseren, bel even voor meer informatie.

ALGEMEEN
Wil je alleen maar iets vragen, een afspraak plannen of een training volgen?
Bel mij op 0650476656 of mail naar info@praktijksolera.com.
Alle behandelingen / sessies / trainingen vinden plaats op locatie Evertsenstraat in Amersfoort. Wil je liever op een andere locatie iets organiseren b.v. bij jou thuis, alleen of met een groepje…? Neem dan contact op met mij want dat kan natuurlijk ook!

TOT BESLUIT

   

Vanuit mijn hart,
Jeannette (Solera)

NOTE:
Wil je geen berichten meer ontvangen? Heb je vragen of aanvullingen, wil je meer weten? Bel of mail mij dan even! Mocht je mensen weten die ook geïnteresseerd zijn stuur deze nieuwsbrief/blog dan door en/of laten ze zich aanmelden via info@praktijksolera.com. Dankjewel!

Alle teksten uit dit bericht mogen vrij gedeeld worden maar wel graag met bronvermelding.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s