November 2015

Hallo allemaal!

Deze maand slechts een kort bericht, er zijn op dit moment gewoon geen woorden in mij om te delen. Het is, ondanks de enorme hectiek van het dagelijkse, nogal stil in mij. Komende week ga ik mij verder onderdompelen in stilte tijdens de stilte-retraite.

Daardoor is de praktijk gesloten van 1 t/m zondag 8 november en ben ik niet bereikbaar. Alle mails en telefonische berichten zullen daarna worden beantwoord.

Wel heb ik een aantal linkjes om te delen zodat er komende maand toch inspiratie is! Ik wens jullie daar veel inzichten, plezier en mooie momenten mee :).

INSPIRATIE EN MEER
• Interview met Sasha Stone over zijn initiatief New Earth en Beyond Time, Money and Fear. Aanrader.
• Een geleide mindfulness meditatie van Jon Kabat-Zin van ongeveer 40 minuten.
• Mooie dialoog van Erik van Zuydam; Jij bent niet de denker van je gedachten / Het probleemloze Zijn. Over ‘de persoon’ versus het Zijn, heel verhelderend.
• Een prachtige documentaire: Human –  What is it that makes us human? Is it that we love, that we fight ? That we laugh ? Cry ? Our curiosity ? The quest for discovery ?   Klik hier voor de introductie van de maker (3 minuten), de film start vanzelf daarna, 3 lange delen.  Adembenemend, indringend, bijzonder! Hierbij ook de linkjes van de afzonderlijke delen; Deel 1, Deel 2, Deel 3.
• De website en blogs van Green Evelien zijn een inspiratie voor hen die ook meer rust in het leven willen met o.a. tips voor ecologisch leven en slow living.
• Dit is een website van de Alan Watts Mountain Center waar veel informatie van/over Alan te vinden is!
• Uurtje mooie meditatie muziek;  Sacred Earth – Om Namah Shivaya, gewoon lekker.
• Ooit van Jin Shin Jyutsu gehoord? Hier in het kort iets meer over deze eenvoudige Japanse methode.

WAT STAAT ER IN DE AGENDA? 
• Alleen op afspraak kun je de 3 sessies van de  Kundalini Healing volgen. Echt een aanrader voor iedereen die vanuit eigen kracht wil leven! Klik hier voor meer informatie.
• Op dinsdag 24 november is er een Meditatie avond. Zin om te komen en samen te mediteren? Je bent van harte welkom. We starten om 19.30 uur! Klik hier voor meer informatie. Wel graag even melden als je komt.
• Dinsdag 10 november en 22 december is er vanaf 19.30 een Oneness Deeksha avond. Gun jezelf een heerlijk ‘oplaadmoment’, kom ervaren wat deze mooie energie voor jou kan doen, ervaar stilte en innerlijke rust… Klik hier voor meer informatie. Laat mij even weten als je komt?
• En op verzoek is er altijd een meditatie en/of deeksha ochtend/middag/avond te organiseren op iedere gewenste locatie! Bel mij maar voor meer informatie.

En verder:
• Op 30 januari in de Melkweg te Amsterdam is een concert van Nahko and Medicine for the People. Kijk eens op hun website voor meer informatie of luister eens op youtube.
• Maandag 10 oktober 2016 geeft Snatam Kaur een concert in de Philharmonie te Haarlem van 20.15 – 22.45 uur.  Kaarten zijn reeds verkrijgbaar vanaf €42,50.
• 2 en 3 januari 2016 geeft Bentinho Massaro een weekend-event in Amsterdam. Locatie en details nog onbekend maar via deze link zal alle informatie kenbaar worden gemaakt. Meer weten over Bentinho? Kijk eens naar deze registratie. Op youtube is meer te vinden.

ALGEMEEN
Wil je alleen maar iets vragen, een afspraak plannen of een activiteit/training volgen?
Bel mij op 0650476656 of mail naar info@praktijksolera.com.
Alle behandelingen / sessies / trainingen vinden plaats op locatie Evertsenstraat in Amersfoort. Wil je liever op een andere locatie iets organiseren b.v. bij jou thuis, alleen of met een groepje…? Neem dan contact op met mij want dat kan natuurlijk ook!

TOT BESLUIT

  

Vanuit mijn hart,
Jeannette (Solera)

NOTE:
Wil je geen berichten meer ontvangen? Heb je vragen of aanvullingen, wil je meer weten? Bel of mail mij dan even! Mocht je mensen weten die ook geïnteresseerd zijn stuur dit bericht dan door en/of laten ze zich aanmelden via info@praktijksolera.com of via de website. Dankjewel!

Alle teksten uit dit bericht mogen vrij gedeeld worden maar wel met bronvermelding.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s