Mei/Juni 2016

Hallo allemaal! 

En dan is het alweer Juni! De maanden April en Mei zijn echt omgevlogen. Er is zoveel gebeurt en toch ook weer helemaal niets op hetzelfde moment. Kortom er was een beetje teveel tegelijk en al even geen bericht van mij.

Maar wat was Mei een heerlijke maand. Maart en April waren qua energie als een achtbaan en in Mei kwam dat tot rust. Mei had een warm zonnig begin met een vochtiger vervolg om de natuur weer wat water te geven ;). Oude dingen konden transformeren om plaats te maken voor nieuwe dingen. Net als in de natuur was Mei een maand van ‘ontspruiten’ voor velen. Zoveel nieuwe impulsen, ideeën, inzichten… Een ware bloeimaand en ik hoop dat je net als ik hebt genoten van al dat frisse ‘nieuw’.

21 Mei was volle maan, ook de Blauwe of Grasmaan genoemd en stond o.a. voor groei in de brede zin van het woord. De natuur groeit in rap tempo, spat de grond uit. Maar jij en ik groeien ook! Soms langzaam, soms snel, maar altijd is er wel een groeimoment. Dat maakt het leven zo boeiend, al die kleine en soms grotere momenten waarin in je ineens zo’n aha moment kunt hebben. Waarin kwartjes vallen. En heel vaak groeien we, onbewust, op een natuurlijk ritme waar de maan een rol in speelt. Op maandag 20 Juni  is de volgende volle maan en dat is tegelijk met de Zomer Zonnewende! Kijk bij de agenda want hier wil je bij zijn ! 🙂

En in mij is creativiteit weer sterker ‘ontsproten’ (het kruipt waar het niet gaan kan zeggen ze). Het bruist met allerlei leuke ideeën en dat wil ik graag delen! Daarom heb ik voor de komende zomer voor de ‘thuisblijvers’ een ‘Zomer Estafette‘ op de agenda gezet. Wat gaan we doen? In Juli en Augustus zijn er in ongeveer 6 weken, 6 leuke bijzondere meditatieve creatieve momenten/evenementen, die elk 2x gegeven worden zodat je jouw keuze altijd kunt bijwonen… of ze gewoon allemaal mee doet..!
Na een korte inleiding over het onderwerp gaan we aan de slag. De meditaties zijn eenvoudig en heel toepasbaar in het dagelijkse leven. Je hoeft ook helemaal niet ‘creatief’ te zijn om mee te doen, kom gewoon genieten. Het gaat niet om resultaat maar om relaxed in het moment zijn en iets in jezelf te ont-dekken!!!Het gaat je geheid ontspannen momenten opleveren die je daarna thuis kunt blijven herhalen/voortzetten.

Nieuwsgierig geworden?  Nog heel even wachten, binnenkort volgt alle informatie!

Daarnaast zijn er weer vele mooie momenten in de praktijk geweest. Prachtige massages mogen geven en een aantal mensen die een coaching traject volgen zitten weer beter in hun vel met nieuwe inzichten. Loop jij ook ergens tegenaan maar krijg je het voor jezelf niet helemaal helder of weet je niet hoe je verder kunt? Misschien kan ik je weer een handreiking geven om je op weg te helpen. Niemand kan het voor je oplossen maar ik kan je wel helpen om helderheid te krijgen. Meer weten? Kijk dan eens op de coaching pagina of bij healing of massage of… bel/mail mij!

AGENDA JUNI
  Dinsdag 14 juni 19.30 –  Deeksha avondKom jezelf onderdompelen in de heerlijke energie die het hoofd en hart tot rust brengt. Kijk hier voor meer informatie.  Juli slaan we ivm vakantietijd  over. De volgende avond staat op woensdag 10 augustus in de agenda waarin we, hoop ik, kunnen kennis maken met de nieuwe Golden Orb Deeksha!!!
• Dinsdag 21 juni – Midzomer – Volle Maan Meditatie.  Op deze dag valt ook de Zomer Zonnewende dit jaar dus de langste dag en kortste nacht. Een krachtig moment voor een mooie meditatie avond!!! Bij goed weer wil ik dit graag buiten in de natuur organiseren, bij regen is het gewoon bij mij thuis en… je kunt je alvast opgeven! Je bent van harte welkom en we starten om 19.30 uur! Locatie etc. volgt na opgave. Klik hier voor meer informatie over de ‘gewone’ meditatieavonden.
Alle Deeksha en Meditatie activiteiten zijn geschikt voor iedereen, beginner of niet :). Laat je even weten als je komt? Dankjewel!

EN VERDER
• Wil jij graag een bijzondere ochtend/middag/avond op een door jou gekozen locatie, over een bepaald onderwerp,  alleen of met een groepje plannen? Bel dan even zodat we informatie kunnen uitwisselen en mogelijkheden kunnen bespreken!
• Wil je iets vragen, een afspraak plannen, mogelijkheden via een gratis intake gesprek ontdekken of een activiteit/training/coaching volgen? Bel mij op 0650476656 of mail naar info@praktijksolera.com. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.
• Alle behandelingen / sessies zijn uitsluitend op afspraak en op locatie Evertsenstraat in Amersfoort of bij jou thuis!

TOT BESLUIT
196915_143308865823951_1383921814_n

Door te proberen en te doen ont-dek je zoveel meer in jezelf!

Jeannette (Solera)

 

 

NOTE:
Wil je geen berichten meer ontvangen? Heb je vragen of aanvullingen, wil je meer weten? Bel of mail mij dan even! Mocht je mensen weten die ook geïnteresseerd zijn stuur dit bericht dan door en/of laten ze zich aanmelden via info@praktijksolera.com of via de website. Dankjewel!

Alle teksten uit dit bericht mogen vrij gedeeld worden maar wel met bronvermelding.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s