Nieuwtje…

Spannend en oooooooooooooooooooo zo leuk!

Recent ben ik gevraagd om een uurtje te komen praten bij radio Soest. In het programma ‘Een ontmoeting met…’ zal schrijver en programmamaker Ad van Veen mij interviewen.  Het gesprek zal over de praktijk gaan en met een aantal door mij uitgekozen muziekjes worden afgewisseld.  Ad  en ik hebben een oriënterend gesprek gehad en ik ben ervan overtuigd dat het een hele leuke ontmoeting gaat worden 🙂 !

Uitzending is op maandag 8 mei  a.s. om 11.00, 15.00 en 20.00 uur en op vrijdag 12 mei nog een keer om 12.00 uur.
Vind je het leuk om te luisteren? Ga dan naar http://www.radiosoest.nl  en klik op luister live. Je kunt ook via andere frequenties luisteren en die opties vind je hier; http://www.radiosoest.nl/omroep/31/frequenties.html

Liefs,
Jeannette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s