Soul Detox…

Lieve mensen,

Het is lang geleden dat ik een bericht heb gedeeld. Niet dat er niets is gebeurd wat het delen waard is maar omdat ik een periode van innerlijke rust en stilte heb ingelast. ‘Soul Detox’ noemde iemand dat en zo voelt het ook wel.

Het was gewoon tijd om een pas op de plaats te maken. Tijd om naar binnen te gaan, inzichten laten opborrelen, kijken wat er speelde, wat ik daarmee wil en kan en welke potentie tot bloei wil komen. Er is nu meer helderheid over hoe ik verder wil en de komende periode zal ik ‘achter de schermen’ doorwerken om veranderingen in de rit te zetten.

Soms helpt het leven je een handje om keuzes te maken :). Het hart wil namelijk meer beschikbaar zijn voor de praktijk. Vanaf januari héb ik meer tijd zodat ik daar gehoor aan kan geven. Inhoudelijk komen er wat veranderingen in de praktijk, er komen nieuwe workshops en nieuwe initiatieven. Wat blijft zijn de ontspannende massages die jou helpen voelen waar je bijvoorbeeld spanning vast zet in je lijf. Wat ook blijft zijn de energie behandelingen (healingen) waarin het hele energetische systeem in balans wordt gebracht en natuurlijk ook de ‘In Gesprek’ trajecten om inzichten te delen en samen te onderzoeken hoe het voor jou is, waar jij tegen aan loopt en hoe het anders kan.

Het is mijn passie jou te helpen om de verbinding met jezelf te herstellen waardoor je in harmonie komt met dat wat in jou ontdekt wil worden, om ontspannen het leven te leven waar je van droomt. Hoe je het hoofd tot rust kunt brengen en het hart meer opent waardoor intern en extern met elkaar in balans komen. Hoe weten en voelen samen gaan, hoe dit ook jou meer innerlijke balans en rust zal geven. Hoe je dit alles met de voeten stevig op de aarde kunt doen. Ik wil je helpen om die innerlijke balans te herstellen zodat je vanuit fysieke, mentale en emotionele ontspanning gaat leven en geloof mij… dat voelt gewoon fijn!

Iedere dag brengt nieuwe verrassingen en inzichten en ik ben benieuwd wat volgend jaar allemaal mag ontstaan. Ook ik blijf mijzelf ontwikkelen, blijf ontdekken en blijf delen. Ieder moment is boeiend en mooi en ik verwonder mij als een kind over de volheid van het leven dat ik mag leven.

Om 2017 feestelijk af te sluiten is er een leuke  December aanbieding..!
December is immers een maand waarin we aandacht voor elkaar hebben en met familie en/of vrienden bij elkaar komen. December is ook een maand van presentjes en daarom geef ik de hele maand 10% korting op alle behandelingen. Bovendien krijg je na de behandeling een leuk presentje! Wil jij met de feestdagen iemand persoonlijk verrassen? Denk dan eens aan een feestelijk ingepakte cadeaubon, ook die is met 10% korting! Wil jij jezelf iets cadeau doen? Maak dan een afspraak voor een (h)eerlijke behandeling! Bel nu 0650476656 of mail info@praktijksolera.com.

Ik wens jullie allen een geweldige laatste maand in 2017 en hoop jullie te mogen begroeten in of buiten de praktijk, dit jaar of volgend jaar :).

Liefs,
Jeannette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s