Overdenking en wensen

Lieve mensen,

Vanmiddag liep ik in het Baarnse bos te genieten. In dat bos is een kabouter route voor kinderen, met of zonder knapzak te lopen. Een klein meisje van een jaar of 3-4 met haar opa stond stil bij een bankje met naast haar de knapzak. Ze frummelde in een klein doosje en opgetogen haalde ze er iets uit en stopte het in haar mond.  Ik zie een glunderend gezichtje en een vertederde opa.  Dichterbij gekomen ziet het meisje mij, huppelt met open blije blik naar me toe en geeft mij een groene tumtum terwijl ze mij stralend aankijkt. Voor mij?  Ja knikt ze! Oh.. wat lief en wat lekker zeg ik. Ik stop de tumtum in mijn mond, het meisje kijkt mij goedkeurend aan ,steekt haar handje op en zwaait uitbundig naar mij. Ik zwaai uitbundig terug terwijl ze vrolijk terug huppelt naar haar opa en knapzak.

Wat een prachtige ontmoeting!

Ik wens voor iedereen dat de feestdagen zo oprecht, mooi en puur mogen zijn. Dat ieder in 2018 door de ogen van een onbevooroordeeld kind mag kijken. Dat ieder zijn eigen stralende zelf mag en durft te zijn, dat spontane invallen tot uitvoer worden gebracht zoals dit meisje deed. Dat je vreugde mag geven en ontvangen. Dat je het eigen hart durft te volgen ook al is dat spannend. Dat je kunt genieten van al die kleine momenten in het leven die juist het leven zo de moeite waard maken.

Dankjewel dat jullie dit jaar deel waren van mijn leven in grote of kleine momenten. In persoon of op afstand, maar altijd in verbinding.

Ik hoop jullie allen ook volgend jaar te mogen ont-moeten om samen vele mooie momenten te creëren en het leven te Leven.

Vanuit mijn hart,
Jeannette

2 gedachtes over “Overdenking en wensen

  1. Dag Jeanette, Een paar jaar geleden (?) hebben wij elkaar ontmoet via Stella M. en bij haar op het terras in Portugal een sessie gehad. Ik denk daar nog steeds met veel plezier en steun aan terug. Regelmatig lees ik je berichten en wordt geraakt door de wijsheid, levensvreugde of herinneringen die bij me bovenkomen. Na het lezen van je laatste bericht van dit jaar wil ik je dit laten weten. Ik wens jou ook voor het jaar 2018 datgene wat je je lezers wenst na de ontmoeting met het meisje in het bos. Ga nog vele jaren door met de overdenkingen, ik waardeer ze zeer. Lieve groet uit Monchique,
    Betty d.D.

    • Hallo Betty, Het weekend was in oktober 2013 dus inderdaad al even geleden maar nog helder in de herinnering, kijk er met veel plezier op terug. Wat fijn om te horen dat je ook nu nog steun hebt aan wat we toen hebben gedeeld en dankjewel voor jouw delen nu. Het komende jaar zal ik zeker (regelmatiger) gaan schrijven! En wellicht komen we elkaar nog eens tegen ‘ergens’ op deze aardbol.
      Liefs, Jeannette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s