Begrippen

Ascentie
Een proces van bewustwording, van wie en wat je nu werkelijk bent, van accepteren en houden van jezelf zoals je bent. Van een verhoging van jouw persoonlijke (licht)frequenties waardoor je in staat bent om boven je oude zelf en ego uit te stijgen, vanuit liefde zonder voorwaarde. Een verbinding leggen met je Hogere Zelf / I Am Presence / Ik ben aanwezigheid en van daaruit met de energie en frequenties van het universum. Want ascentie is zowel een persoonlijk als planetair proces. De veranderingen die gaande zijn zullen resulteren in een nieuwe wereld, het Gouden Tijdperk, waarin we zonder angst en vanuit onvoorwaardelijke liefde leven in harmonie met elkaar en de hele kosmos.

eth.kristalEtherische Kristallen
Met Etherische Kristallen ben je in staat om, waar je ook wilt, direct etherische kristallen of edelstenen te plaatsen.  Je kunt ze plaatsen in jouw lichaam, het lichaam van anderen, water energetiseren net als bomen, planten enz.. Je kunt ze inzetten voor heling, verhogen van energieën of bescherming.  Je kunt er energetische grids mee bouwen omdat je de kristallijnen energieën kunt manifesteren en faciliteren waar jij ze wilt hebben.

garden20orbsGalactische Orb
De Galactische Orb is een etherische bal die bestaat uit zeer geconcentreerde levensenergie van hoge frequentie.  Deze Orb gedraagt zich als een antenne van levenskracht en houdt nooit op om die te produceren.  Je eigen Galactic Orb gaat een leven lang mee en stopt nooit met het geven van energie.  Je kunt de Orb inzetten in healing, of om water en vele andere voorwerpen op te laden, je eigen blokkades op te ruimen en je b.v. beschermen tegen ongewenste energieën.

goldhealingGold Healing
De Gouden Straal is een beschermende en zuiverende energie die kan worden ingezet om energie blokkades te reinigen. Het is uniek omdat de zuiverheid van de vibraties direct worden geabsorbeerd door het onderbewustzijn waardoor het zonder al te veel weerstand naar de plekken kan gaan waar heling nodig is. De Gouden Straal is een krachtige helende energie voor heling op alle niveaus. Het ondersteunt vergeving, helpt in het loslaten van angsten en ondersteunt spirituele vooruitgang. Gold Healing is speciaal behulpzaam voor diegene die last hebben van angst en depressie.

rainbowwarriorLichtwereld
De Lichtwereld, zoals ik die heb leren kennen, bestaat uit vele verschillende energie frequenties, energetische wezens, waaronder de opgestegen meesters, de engelen, aartsengelen en de elohim. Dit zijn ook de energieën die ik uitnodig en waar ik mij op afstem/mee werk tijdens behandelingen, trainingen en massages.

healingenMahatma healing
Mahatma wordt vertaald als Grote Geest, de Bron. De Mahatma energie komt dus direct uit de Bron en is zeer puur. Deze energie heeft zeer hoge trilling frequenties en omvat het totale spectrum stralen/kleuren die met de Bron verbonden zijn. Daardoor is er een veel diepere en intensievere healing op alle multidimensionale niveaus van je totale systeem mogelijk. Het harmoniseert en balanceert het 12 lichaam-systeem, reinigt emoties, chakra’s en meridianen, geeft energie en opent deuren voor het ontvangen van belangrijke inzichten. Het is ook zeer ontspannend, helpt de spieren te ontspannen en helpt bij hoofdpijn en migraine klachten.

meditatieMeditatie
Bij meditatie breng je de geest en het lichaam tot rust waardoor het ‘stiller’ wordt in jou. In de stilte kun je jezelf ontdekken. Kijk bij activiteiten/meditatie voor meer informatie.

soul retrievalSoul Retrieval
Voel je je niet compleet, verloren, alsof je een stukje van jezelf kwijt bent, alsof je op zoek bent maar niet weet naar wat… Hou je niet echt van jezelf, bang voor intimiteit, kun je geen beslissingen nemen, een laag zelfbeeld etc.. Dan ben je waarschijnlijk een stukje van je ziel kwijt. Tijdens ons leven kunnen we bij traumatische ervaringen delen van onze ziel verliezen, je voelt je vaak niet meer compleet of ‘onbestendig’. Hoe meer zieldelen je hebt verloren hoe minder compleet je bent. Volledige heling van je 12 lichaam-systeem kan alleen plaatsvinden als je ziel compleet is. Als sjamaan kan ik deze zieldelen terughalen waarmee ook de verloren gegane energie en kwaliteiten worden teruggehaald. Je gaat je dus energieker, lichter en completer voelen.

incahealingSmudgen
Vaak wordt er smudge gebruikt bij een sjamanistische ceremonie maar soms ook bij een healing. Het reinigt je energieveld en de ruimte waarin wordt gewerkt. De rook kan met een veer worden verspreid waardoor je op een zachte energetische manier wordt schoongemaakt. Smudge bestaat vaak uit kruiden en bladeren zoals ceder, salie etc..

tachyonTachyon energie
Tachyon is de meest zuivere energie vorm, ook wel nulpunt energie genoemd. Deze energie is niet aan een bepaalde frequentie gebonden en je zou kunnen zeggen dat het alle energieën in zich heeft. Omdat de werking ervan niet door onharmonische krachten kan worden beïnvloed kan Tachyon energie, anders dan bijvoorbeeld fysieke kristallen, geen negatieve ladingen oppikken. De aard van onze gedachten en gevoelens beïnvloeden de werking ervan dus ook niet. Tachyon helpt o.a. om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren en op alle niveaus te harmoniseren.

verw.entiteitenVerwijderen van ‘zware’ energieën en/of entiteiten tijdens een (sjamanistische) healing
We spreken van zware energieën als de vibratie van je energie op een laag pitje staat waardoor je geest ook wordt beïnvloed. Denk aan gevoelens van angst, depressie, boosheid, verdriet enz. die je eigenlijk niet goed kunt plaatsen maar waar je dus wel last van hebt. Als je energie laag staat kan een entiteit (zware energie) makkelijker vasthaken aan je energie systeem of fysieke lichaam waardoor je energie frequentie eigenlijk nog verder omlaag gaat en je kracht afneemt. Dit heeft dan invloed op je hele energie huishouding, je dagelijkse activiteiten, je bewustwording en gedachten. Vrijwel iedereen heeft wel een entiteit in zijn/haar systeem zonder zich daar bewust van te zijn. Door het verwijderen van deze energieën zal je eigen levensenergie weer terugkeren naar de oorspronkelijke vibratie en zul je zeker een verschil opmerken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s