Bewust Zijn – Level 2

BZlevel2Deze 2-daagse training is een vervolg op level 1 waarbij je gaat leren om het ‘magische’ jouw realiteit te maken en je gaat her-inneren/ervaren dat alles mogelijk is.

In deze training ligt het accent op het helen van diepere lagen, inzicht krijgen in hoe het voor jou werkt en je krijgt ‘gereedschap’ om zelf actiever aan de slag te gaan met het helen van jezelf. We gaan het energiesysteem verder opschonen op een dieper niveau inclusief belemmerende verbindingen die geen dienst meer doen. Je leert wat channelen is en dat gaan we ook oefenen. We gaan het o.a. hebben over de nachtschool, ascentiezetels en verschillende energievormen. Je leert werken met diverse energievormen, je eigen healingteam, elementen en lichtwezens. En nog veel meer!

Is deze training iets voor jou?

Wil je jezelf verder ontwikkelen en de diepte in gaan betreffende faciliteren, creëren en manifesteren? Om je leven zelf verder vorm te geven? Wil je leren om je eigen Hogere Zelf te channelen? En leren werken met de energie van de Elementen, Etherische kristallen en je persoonlijke Orb? Bewust worden van de werking van ego en mind? De magie ontdekken, eigen maken en in jouw dagelijkse leven integreren? Wil je nieuwe tools krijgen en inzicht om jezelf verder te helen en ontwikkelen? Dan zijn deze 2 dagen een mooie volgende stap voor jou!

Deze training duurt 2 dagen van 10.00 – 17.00 en kost €195,-
Incl. werkboek, koffie/thee en wat lekkers, lunch zelf meenemen

Zie Agenda voor data.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s