In Gesprek

coachingIeder mens loopt wel eens vast. Ik ook. In onbewuste patronen, in het denken, in het niet meer goed kunnen voelen. Er is even geen overzicht. Dan is het fijn om een objectief klankbord tegenover je te hebben. Ik help jou om inzicht te krijgen waar/waarom het stagneert. Om de balans tussen hoofd, hart en buik te herstellen. Je gaat weer mogelijkheden zien in plaats van problemen. ‘In gesprek’ werkt verhelderend, geeft andere invalshoeken, maakt je bewust van patronen en overtuigingen. Helpt je om te onderzoeken wie/wat/waar/hoe enz..

In een gratis oriënterend gesprek leren we elkaar beter kennen en ontdek je wat ik voor jou kan betekenen. We inventariseren wat er speelt, welke dingen jou tegenhouden / stimuleren, wat aandacht nodig heeft en wat de wensen en mogelijkheden zijn.

In een traject ga je dieper ontdekken waar de ‘angel’ zit. Krijg je tips en ideeën om tot andere inzichten te komen. Je gaat zelf weer openingen zien en andere oplossingen creëren. Een sessie kan bestaan uit gesprek, healing, massages, visualisaties, oefeningen, meditaties e.d. zodat je precies krijgt aangereikt wat op dat moment belangrijk is. Natuurlijk is dit in overleg met jou!

Dit is een zeer persoonlijke en verhelderende steun in de rug! Alle kennis, inzichten en mogelijkheden die ik in mijn ‘gereedschapskist’ heb zet ik in om jou te helpen tot nieuwe inzichten te komen waardoor jij jouw weg weer helder en in balans kunt vervolgen!

Een traject bestaat 5 sessies van 1,5 uur en is volledig op jouw situatie toegespitst. Maatwerk dus.  Kijk voor informatie en mogelijkheden bij prijzen.’
Een sessie kan 1op1 in de praktijk maar ook online.

Een aantal reacties;
Dankjewel, dit was zo puur en inspirerend!
Wel confronterend maar dat was ook wel wat ik nodig had, het heeft me heel veel inzicht gegeven.

Weet nu veel beter wat ik wil, waar ik sta, hoe ik met situaties kan omgaan. Voel me veel ‘sterker’. Dankjewel!
Thanks, er is weer licht in de duisternis. Je hebt mij enorm geholpen om er anders naar te kijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s