Despacho Ceremonie

despachoEen despacho is een krachtige en prachtige ceremonie die in Peru al eeuwenlang wordt uitgevoerd. Het is eigenlijk een soort mandala die wordt gecreëerd van diverse natuurlijke materialen als dankbaarheid aan de spirits en gidsen van o.a. Pachamama (Moeder Aarde), Vader Kosmos, de Apu’s en Nusta’s (de bergen) en Mamacocha (Moeder Zee).  Alle ingrediënten hebben hun eigen symbolische betekenis. Wat b.v. wordt gebruikt zijn bloemen, zaden, snoep maar ook confetti etc..

Via het maken van een despacho vraag je om transformatie, welzijn, heling.  Dat kan van alles zijn denk b.v. aan heling van emotionele en/of fysieke klachten, je kunt vragen om inzicht en hulp bij specifieke wensen of situaties. Denk hierbij aan een geboorte (ook je eigen geboorte!) of gezondheid, bij geluk/verdriet, verlies, loslaten, verhuizing, werk/team-building, relaties/huwelijk, heling voor Moeder Aarde enz..

Je kunt jouw eigen intentie, gebeden, dankbaarheid of persoonlijke verzoeken via een Kintu (3 rozenblaadjes maar origineel 3 cocablaadjes) in de despacho inbrengen. Vraag vanuit een zuiver hart zodat de spirits je zullen ondersteunen bij dat wat nodig is voor de heling die jij graag wilt.

Als de despacho klaar is krijg je een despacho blessing (bekrachtiging en reiniging van je energielichaam) waarna de despacho, met alle ingebrachte wensen en gebeden, aan de natuur wordt terug gegeven. Dat kan op 3 manieren; door een vuurceremonie, in de aarde begraven of aan het water teruggeven. Na verloop van tijd zul je merken dat wat je hebt gevraagd ook op je pad zal komen maar vaak op een verrassende andere manier die je niet had verwacht.

Wil je samen met mij een persoonlijke of groeps despacho maken, heb je een speciaal verzoek of wil je meer weten over despacho’s?  Bel mij dan voor meer informatie en/of om een afspraak te maken!

Kosten zijn € 11,- per persoon in een groep (minimaal 3 personen)
Een persoonlijke despacho kost €33,-

Prijzen zijn inclusief alle benodigde materialen, een ceremonie duurt ongeveer 1,5 uur.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s