Elohim

elohimWie of wat zijn Elohim en waarom komen ze nu dichter bij de mensheid?

Wat is hun taak, hoe kun je in contact treden met ze en hoe kunnen ze jou helpen? Wil je ervaren wat het voor jou kan betekenen? Wil je op een dieper en bewuster niveau bij jezelf op ont-dekking reis gaan? Wil je echt heel worden? Dan is dit een prachtige gelegenheid om je open te stellen voor de kracht, kennis en hulp van de Elohim.

Deze bijzondere workshop is een aanrader om meer helderheid te krijgen over jouw unieke ontwikkeling en levenspad, in overeenstemming met je ziel en gekozen levenslessen, op een bewuster niveau! Alles in deze workshop zal verbonden zijn/worden met de specifieke kracht van de Elohim. Natuurlijk is er uitleg en kennis overdracht maar er is ook veel ‘ervaren’ van Elohim kracht en hulp.  Je krijgt een helder werkboek mee waar veel informatie in staat om thuis verder aan de slag te kunnen gaan om bijvoorbeeld jezelf verder te helen, te beschermen of oude situaties op te schonen.

Deze workshop sluit mooi aan op Engelenlicht waarin je al meer informatie hebt ontvangen over en hebt leren werken met de energie van de engelen en aartsengelen.  De kracht van de Elohim is echter anders, een krachtige vibratie zodat je nog gerichter en dieper kunt werken. Nodig de Elohim uit in je dagelijkse leven als krachtige ondersteuning bij jouw ontwikkeling!

Deze mooie workshop duurt 1 dag van 10.00 – 17.00 uur.
Kosten € 95,- inclusief werkboek, koffie/thee met lekkers. Lunch zelf meenemen.

Zie Agenda voor data.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s