Engelenlicht

engelenlichtWie zijn de Aartsengelen en wat is hun specifieke energie? Wil je een diep(er) contact ontwikkelen met de Engelen en Aartsengelen? Wil je bewuster zijn/worden van hun hulp?

Dan is dit een dag voor jou!

In deze bijzondere Engelen workshop wordt je verbonden met de prachtige, krachtige en zuivere energie van de Aartsengelen. Je ontvangt verschillende activaties waarbij o.a. de verbinding met je Hogere Zelf volledig wordt herstelt zodat je rechtstreeks contact kunt maken met de Engelen. Het energiesysteem wordt schoongemaakt. De verbinding met de Engelenenergie wordt versterkt waardoor blokkades en/of belemmerende gedachten getransformeerd kunnen worden. Je zintuigen zullen zich verder ontwikkelen en er ontstaat meer ruimte in jouw systeem.
Je ervaart en leert hoe je de energie van de Aartsengelen kunt inzetten tijdens (zelf)healing, behandelingen, meditatie, bescherming enz..

Dit is echt een heerlijke dag om de verbondenheid te ervaren met de liefdevolle steun van de Aartsengelen op een bewuster en dieper niveau. Laat de energie van de Engelen een onderdeel worden van je dagelijkse leven!

Deze prachtige workshop duurt 1 dag van 10.00 – 17.00 uur.
Kosten € 95,- inclusief koffie, thee en wat lekkers, lunch zelf meenemen.

Zie Agenda voor data.

Een aantal reacties;
Wat een prachtige dag en wat ben ik dankbaar voor de ervaring, voel me nu zoveel zachter. Er is zoveel gebeurd in die korte tijd en merk dat ik meer bij mezelf blijf en ben vrediger.
Wat ben jij mooi en liefdevol omgegaan met de weerstand die zich manifesteerde in mij.
Heel veel dank voor de super byzondere ervaring, vond het de meest inspirerende workshop die ik tot nu toe heb gedaan.
Dank je wel voor de ervaringen die je me hebt gegeven en het contact met de engelen en mijn eigen licht – werkelijk geweldig!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s