Healing

SAM_0004Healing is energie in beweging en balans brengen, het uitlijnen van de frequenties die op dat moment in jou zijn. Een uitnodiging om terug te keren naar je natuurlijke staat.

Tijdens een ‘energie-sessie’ stem ik mij af op jouw energieveld. Ik kijk naar het totale systeem en mijn handen gaan als vanzelf naar de plek waar energie niet goed stroomt. Energetische belemmeringen, koorden, blokkades e.d. worden opgemerkt en aangepakt waardoor verandering plaatsvindt. Het totale energiesysteem wordt in balans gebracht en het zelfhelend vermogen geactiveerd.

Veel mensen ervaren tijdens een sessie diepe rust en ontspanning terwijl ze bewust zijn van de sensaties in het lichaam. Door de hogere frequentie gaan de hersenen in een meer meditatieve staat waardoor de sessie zeer effectief kan zijn. De zogeheten ‘ruis’ is van de lijn waardoor je meer thuiskomt in jezelf, in jouw eigen innerlijke ruimte en rust.

Geen enkele sessie is hetzelfde want jij bent ook geen moment hetzelfde. Ik stem mij af op wat in dat moment kan en mag gebeuren. Ik werk graag in stilte en intuïtief waardoor ik op alle lagen van jouw energieveld kan werken. Soms werk ik ook met klanken of kristallen. Jij (jouw hogere zelf) geeft altijd aan wat nodig is in het energieveld en ik volg deze impulsen vanuit het hart. Uiteraard deel ik na de sessie wat er is gebeurd zodat je veranderingen bewuster kunt waarnemen.

Een sessie duurt tussen de 1 en 1,5 uur

Een aantal reacties;
Pfff, dit is echt bijzonder, ik voel zoveel ruimte en rust.
Wat is dit mooi, uniek hoe je precies daar naartoe ging waar ik het voelde stagneren. Ik heb al heel wat healingen gehad maar jij gaat echt naar de kern.
Wat een bijzondere ervaring en wat een diepe ontspanning. Heb mij al lang niet zo fijn en compleet gevoeld en dat duurt nu al een paar weken, top!

Een gedachte over “Healing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s