Kundalini informatie

Kundalini is jouw oerenergie, je levensenergie/kracht, en ligt als een spiraal opgerold aan de basis van je ruggengraat. Bij velen is de kundalini niet (helemaal) actief maar door deze verder te activeren gaat de kundalini weer vrijer stromen op een veel bewuster niveau. Je levenskracht wordt wakker, activeert je creativiteit en bewustwording, het maakt je systeem schoon en helpt jou om makkelijker je eigen weg te vinden en gaan.

Kundalini Healing bestaat uit drie sessies met minimaal 5 dagen er tussen. Dit om een ontspannen en veilige activering te garanderen. Eventuele energie blokkades worden rustig open gemaakt. De kundalini energie gaat vanuit de stuitchakra omhoog waardoor ook de onderste chakra’s goed worden ontwikkeld en dit geeft een mooie verbinding met moeder aarde. Tegelijk ontstaat dan de mogelijkheid voor de kracht van het bewustzijn om via de chakra’s naar beneden toe in te dalen. Door het opstijgen van de kundalini en het indalen van bewustzijn via de chakra’s zul je een ontwikkeling doormaken die je enorm zal helpen in het proces van bewustworden en ontwaken.

Ik leer je ook om bewust met deze energie te werken voor jezelf en/of een ander. Het biedt voor iedereen extra ondersteuning, houvast en mogelijkheden op het pad van groei.

Reacties;
Ik voel me echt meer gecentreerd, kan me beter concentreren op wat ik doe.
Voel me minder versnipperd en merk dat ik ook veel minder versnipperd werk en meer energie heb!
Geen idee wat er is gebeurd maar het voelt als thuiskomen bij mezelf, onwennig maar razend fijn.