Massage

massageMaak tijd vrij voor jezelf en ontspan tijdens een (h)eerlijke holistische massage!  Neem afstand van de dagelijkse hectiek, ga comfortabel liggen, een zacht-geurende massageolie, rustig muziekje op de achtergrond, ontspan. Ervaren handen die op een veilige en verantwoorde manier zowel het fysieke lichaam als de geest tot rust brengen om herboren en verkwikt in het dagelijks ritme terug te kunnen keren.

Ik werk graag vanuit stilte, met volle aandacht en intuïtief. Mijn handen gaan als vanzelf naar de plek waar energie minder goed stroomt. Door de holistische benadering activeer ik jouw zelfhelend vermogen en wordt zowel het fysieke lichaam als je energiesysteem in balans gebracht. Je zult meer rust en harmonie gaan ervaren in jezelf. Soms werk ik ook met klanken of kristallen.

Overleg met mij wat de wensen/klachten zijn zodat we de massage daarop kunnen afstemmen. Ik put uit een brede achtergrond met o.a. sport-, hydromed-, hotstone-, drukpunt-, indiase hoofd- en ontspanning massage. Maar ook Touch for Health, voetreflexologie, energiewerk etc. die in combinatie met massage gebruikt kunnen worden.

Deze  massages zijn dus nooit standaard maar altijd volledig afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt! Hoogste tijd om jezelf een massage te gunnen :).
Bel of mail nu voor een afspraak!

Een aantal reacties;

Jeannette masseert echt heel fijn. Door haar rust kon ik ook heel makkelijk ontspannen, het denken werd minder, ik kon er echt in wegzakken, aanrader!

Heerlijke massage handen en in combinatie met energie zijn blokkades opgelost, voel me weer compleet … ik zou zeggen; bellen en een afspraak maken 🙂

Dit is zo fijn, ik sliep bijna, zo ontspannend. Heerlijk!

Iedere keer kom ik in die superdiepe ontspanning en ik voel echt dat je dit met zoveel liefde doet, dankjewel XX

Wat een bijzondere ervaring en wat een diepe ontspanning. Heb mij al lang niet zo fijn en compleet gevoeld en dat duurt nu al een paar weken, top!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s