Oneness

AmmaBhagavanOneness Blessing of Deeksha is een liefdevolle energie die krachtig werkt en je helpt om bewust(er) te worden wie je bent. Van wat in jou aanwezig is en om dat te omarmen en accepteren waardoor innerlijk conflict kan oplossen. De overdracht van een Blessing gaat via de handen net boven het hoofd of via de ogen. Je zult vrijwel direct een rust ervaren, een vermindering van gedachten.

Deeksha energie ondersteunt de kundalini, je levenskracht/levensenergie. Het brengt een veranderproces in de hersenen op gang waardoor hersenhelften beter gaan samenwerken en er innerlijke rust en balans ontstaat.  Je focus wordt groter wat helpt om o.a. piekeren, verslavingen, angst, boosheid, vecht/vlucht gedrag e.d. beter te begrijpen en veranderen in jezelf. Je voelt/ervaart meer verbondenheid, harmonie, rust, geluk, intuïtie, innerlijke vrede…  Je wordt steeds bewuster van wat je wilt en hoe je het wilt om zo het leven ook echt te leven.

Regelmatig Deeksha of Blessing ontvangen ondersteunt jouw persoonlijke groeiproces op een prachtige manier! Een Deeksha bijeenkomst wordt op verzoek georganiseerd.

ammabhagavan2Kijk voor meer informatie op www.onenessuniversity.org of www.onenessnederland.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s