Personal Organizer

opruimenKun je niet zo goed opruimen maar wil je dat wel? Bewaar je alles, heb je overal stapeltjes door het hele huis over hetzelfde onderwerp en ben je vaak iets kwijt, kun je het niet meer vinden maar je weet dat het ‘ergens’ moet liggen? Ben jij zo’n ongeorganiseerd genie?

Wil je echter meer orde in je spullen, paperassen, kasten, kantoor, garage, kelder, huis? Loop je al langer rond met het idee dat je er nu toch echt iets aan moet doen maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ga je verhuizen, zie je door de bomen het bos niet meer, heb je hulp nodig hebt bij sorteren, inpakken/uitpakken of leegruimen van een huis? Is je kantoor niet zo georganiseerd, moet er veel gearchiveerd worden? Ook in dit soort situaties kan ik helpen!

Na een intake gesprek waarin we wensen en mogelijkheden bespreken bepalen we ook wat we gaan doen. Samen gaan we dan aan het werk om orde te brengen in de chaos. Stapje voor stapje ontdek je wat je kunt doen, geef ik je tips en trucs om de orde niet alleen te creëren maar vooral ook te bewaren! En je zult merken dat je er na een poosje zelfs plezier in gaat krijgen en je gaat tijd overhouden voor andere leuke dingen!

Neem contact met mij op voor meer informatie en samen kunnen we een begin maken aan de gewenste verandering. Want een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd en een opgeruimd humeur :).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s