Power of Silence

Samen stil zijn in een groep(je)???   JA!

Een uitgelezen moment om de stem van het hoofd te ‘parkeren’ en te gaan luisteren naar de stem van het hart. Jouw hart wijst jou de weg naar binnen, naar jouw innerlijke GPS systeem. Jouw hart fluistert zacht en liefdevol wat voor jou de beste richting is om jouw waarheid te ontdekken en te leven. In de stilte van het hart kun je veilig en volledig rusten, met volle aandacht en aanwezigheid. Kun je ontdekken wie/wat je bent, wat je werkelijk wil leven ongeacht wat je omgeving of je hoofd zegt.

Ramana Maharshi zegt (vrij vertaald); “Woorden kunnen alleen verwijzen naar waarheid, Stilte spreekt het”. En dus laten we de ruis van alledag achter ons en duiken we in onze innerlijke wereld, ontdekken we de kracht van stilte, rusten steeds dieper in de oneindigheid van de stilte, het zijn.

Door in innerlijke stilte te zijn kunnen we samen een enorm krachtig stilteveld creëren. Dit veld is helend voor de ziel, brengt rust voor het lichaam, je hoeft even niets, alleen maar te zijn wat je al bent, altijd bent geweest en altijd zult zijn. ‘Gewoon’ een moment in stille waarheid met jezelf.
We beginnen met een korte introductie om de innerlijke rust meer ruimte te geven en je zult steeds stiller worden, het stille veld steeds krachtiger. Aan het eind van de sessie sluiten we in stilte af en mag je in innerlijke stilte en rust terug keren naar het dagelijkse leven.

Voel je een JA en wil je ontdekken hoe ook jij momenten van gedachteloosheid, innerlijke rust en stilte kunt ervaren? Kom ook en meld je nu aan!