Trancereis

TrancereisTrance-reizen klinkt zweverig en wellicht eng maar is het zeker niet! Het is, simpel gezegd, een intentie-reis naar binnen. Het brengt diepe ontspanning. Het denken wordt uitgeschakeld door de trillingen van de trommel en de klanken van mijn stem die op ziel en hart niveau resoneren. Daardoor worden poorten opengezet naar andere dimensies, komt er ruimte om anders te gaan ervaren. Vanuit een stilte, waarin het contact met je eigen intuïtie, wijsheid en waarheid tot stand kan komen. Het is als een droom waarin je toch helemaal wakker bent. Je kunt b.v. je gidsen ontmoeten, je krachtdieren, een hartverbinding met moeder aarde ervaren, een levensles aangereikt krijgen etc.. Je kunt ook een innerlijke vraag stellen waarop je dan een, vaak verrassend, antwoord of oplossing kunt krijgen.

Tijdens deze reis lig je ontspannen en we beginnen met een geleide meditatie om het ‘dagelijkse leven’ even los te laten en goed te gronden. De klanken en trillingen van mijn stem en/of trommel-ratel begeleiden je daarna verder naar jouw binnenwereld. Iedere reis zal telkens uniek zijn omdat het in de energie van het moment plaatsvindt. Veilig en bescherm kun je reizen naar andere lagen in jezelf voor nieuwe ervaringen, inzichten, dieper bewustzijn, visioenen en diepe ontspanning.

Een trancereis heeft een helende en zuiverende werking, harmoniseert en transformeert op alle lagen van jouw systeem dus zowel op fysiek als emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Durf jij het aan om bij JeZelf naar binnen te gaan, te kijken wat er onder al die gedachten en conditioneringen werkelijk leeft?

Deze reis kan persoonlijk of in groepsverband worden ervaren. Een trancereis duurt gemiddeld tussen de 1-1½ uur.

Kosten zijn € 15,- in een groep (minimaal 3 personen)
Een persoonlijke reis kost € 45,-

Reacties van deelnemers;
Ik wil je bedanken voor de fantastische trancereis, het was heerlijk.
Ik voelde me zo kalm en opgefrist daarna (ondanks het ‘dansen’ tijdens de reis).
Heel bijzonder om meegemaakt te hebben en zeker voor herhaling vatbaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s