Wellness

Wellness behandelingen zijn er vooral op gericht om jou net dat extraatje te geven waardoor je in een heerlijke ontspanning kunt komen, het lichaam extra aandacht krijgt, de geest tot rust kan komen en jij je weer (h)eerlijk ‘heel’ gaat voelen. Natuurlijk kun je alleen voor een massage kiezen maar juist ook voor dat beetje méér !!!

Kies je eigen combinatie van scrub en behandeling!  Kies voor een rug-schouder-nek behandeling of alleen de achterkant van het lichaam, het hele lichaam of kies voor de voeten en onderbenen. Kies de scrub die jou het meeste aanspreekt (of laat dat aan mij over) geef dat dan even aan bij de afspraak zodat ik die voor je kan maken.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Je wordt ontvangen in een prettige sfeer, een warme ruimte en indien gewenst met zachte achtergrondmuziek om heerlijk ontspannen op weg te kunnen zweven.
Lichaam: Je neemt plaats op een voorverwarmde massagebank waar je wordt toegedekt met warme doeken. We beginnen met de bodyscrub om de huid te reinigen. De kruiden in deze scrub laten we kort inwerken voor optimaal resultaat terwijl de drukpunten op voeten en hoofd worden aangeraakt om lichaam en geest in balans te brengen. Nadat de scrub is verwijderd volgt een ontspannende massage, uiteraard met een natuurlijke olie, om lichaam en geest verder in balans te brengen. De olie wordt daarna verwijderd met warme doeken en we sluiten af met een kopje (kruiden)thee. Je huid voelt daarna heerlijk zacht en je voelt je helder, ontspannen en lekker in je lijf!
Voeten/onderbenen: een VoetenVerwen arrangement van 45 minuten! We beginnen met een heerlijke scrub de kuiten en voeten zachtjes te masseren om oude huidcellen te verwijderen. Daarna even met de voeten in warm water zodat de scrub kan inwerken. Vervolgens verwijderen we de scrub en mogen de voeten in het 2e voetenbad even bubbelen en borrelen voor extra ontspanning terwijl je geniet van een kopje (kruiden)thee. Als afsluiting volgt een heerlijke onderbeen/voetmassage!!! Echt, dit is verwennen…. de voeten zullen heerlijk zacht, warm en ontspannen aanvoelen en je loopt op wolkjes de deur weer uit :).

Je kunt kiezen uit de volgende scrubs;
Lavendel  wellnessWaan je even in de Provence… Lavendel heeft vooral een rustgevende, kalmerende werking waarbij het de huid reinigt en lichaam en geest ontspant.  Dit is ontspanning met vakantiegevoel!

Lemongrass Pandan-lemon-grass-ice-tea-2De frisse citrusgeur van Lemongrass is opwekkend en ontspannend, verheldert de geest en stemt vrolijk. Lemongrass heeft ook een desinfecterende werking waardoor het de huid zuivert.

Rozen rozenRozen hebben naast een delicate geur ook een ontspannende werking, helpt o.a. bij gewrichtklachten en kalmeert de huid, een zomerse zonnige geur.

Je kunt kiezen uit de volgende behandelingen:
45 minuten, € 49,50           (rug-schouder-nek / voeten-onderbenen)
60 minuten € 65,00            (alleen achterkant lichaam)
90 minuten, € 90,-              (hele lichaam)

Algemeen
1. Alle scrubs worden in huis gemaakt met o.a. de genoemde kruiden, etherische oliën, palm- of rietsuiker of keltisch zeezout en een natuurlijke basisolie.
2. Wil je graag een andere combinatie, een uitbreiding of iets anders? Overleg even met mij wat de wensen zijn zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s